Blommor till Begravning

När en anhörig eller nära vän går bort är det svårt att ta ett sista farväl. Interflora Tumba Blomstercity hjälper er med en minnesvärd begravning för att hylla de som gått bort.

Att använda blommor på begravning gör ceremonin både vacker och ger ett värdigt avslut.

Det kan vara mycket att tänka på och känslosamt när det kommer till begravningar. Vi vill göra det så smidigt och lätt som vi kan för dig att välja blommor till begravning.

Det vanliga är att man som närmast anhörig beställer en kistdekoration som ligger uppe på kistan och kan ofta kompletteras med en krans, hjärta eller en begravningsdekoration som ställs framför. Detta gör man enklast genom oss. Begravningsgästerna brukar vanligast beställa en begravningsbukett eller en begravningsdekoration. Alla som går fram och tar ett sista farväl lägger en handbukett på kistan. Vi levererar blommor till begravning i Tumba kommun, vill du skicka begravningsblommor till andra städer i Sverige så hjälper vi dig att förmedla till våra duktiga kollegor runt om i landet som tillhör Interflora. Kondoleansblommor skickar man till de närmast anhöriga i den svåra stunden för att visa omtanke och kärlek.

Beställa blommor till begravning kan du göra hos oss på följande vis. Kom in till Interflora Tumba Blomstercity på Tumba Torg 1 i Tumba,

Telefon +46853030828, Mail florist@tumbablomstercity.com

 

Kontakta oss

Inspiration